Facebook

Retweeted EL4C (@EL4JC):

Are you wondering why those Confederate statues crumple like cheap plastic? t.co/5YDEyoP192
... See MoreSee Less

“The truth behind most of the Confederate monuments being torn down tells an even larger story than you'd realize — @JackSmithIV explains. t.co/Ppu2ojdO71

View on Facebook

Retweeted Miguel Urbán Crespo (@MiguelUrban):

Anoche llegamos a #Malta para apoyar a las ONGs de rescate ante el acoso y criminalización por testigos incómodos #DefenderAQuienDefiende t.co/Wdx0uxyKRj
... See MoreSee Less

View on Facebook

Brussel – Lobbytoer Wapenhandel

2 sep 2017

Beleidsbeïnvloeding is van alle tijden. Wie iets in de pap te brokken wil hebben, zorgt er best voor dat hij zich dichtbij de bron bevindt. Grote bedrijven steken veel tijd en geld in contacten met onze politici. Hiervoor maken ze gebruik van lobbyisten, professionele verkopers die de belangen van hun bedrijf behartigen. In de Europese wijk in Brussel, dichtbij de Europese instellingen, zijn tussen de 15.000 en 30.000 lobbyisten in de weer.

Ook de wapenindustrie is er goed vertegenwoordigd en verzekert zich zo van een stevige stempel op het EU-beleid. Hoe ze dat doen? Vredesactie zocht het uit en u komt het te weten op deze lobbytour.

De lobbytour kadert in de campagne ik stop wapenhandel.eu van Vredesactie, start om 14u en eindigt om 16u. Afspraak op zaterdag 2 september om 14u ten laatste in het midden van het rondpunt aan Schuman.

Wil je als lezer van MO* zo’n lobbytour volgen, schrijf je dan in via het webformulier. Er kunnen maximum 25 lezers mee.

Meer info op de website van MO*


Reacties plaatsen niet mogelijk