Facebook

Retweeted EL4C (@EL4JC):

Are you wondering why those Confederate statues crumple like cheap plastic? t.co/5YDEyoP192
... See MoreSee Less

“The truth behind most of the Confederate monuments being torn down tells an even larger story than you'd realize — @JackSmithIV explains. t.co/Ppu2ojdO71

View on Facebook

Retweeted Miguel Urbán Crespo (@MiguelUrban):

Anoche llegamos a #Malta para apoyar a las ONGs de rescate ante el acoso y criminalización por testigos incómodos #DefenderAQuienDefiende t.co/Wdx0uxyKRj
... See MoreSee Less

View on Facebook

Geen militair Europa

19 dec 2013

logo met slogan en ondertitel_high res

Ctrl+Alt+EU: geen militair Europa

 19 december 2013 – Actiedag: EU, Business as usual?

Wapenbedrijven en hun lobbyisten zijn kind aan huis bij de Europese instellingen. Ze bepalen mee het beleid, verkopen er hun wapentuig en strijken er subsidies op voor de ontwikkeling van nieuwe oorlogstechnologie.

Op 19 en 20 december vergaderen de Europese staats- en regeringsleiders in Brussel. Op de agenda: het versterken van de Europese wapenindustrie. ‘Wat goed is voor de bedrijven, is goed voor iedereen’, luidt hun motto. Maar een beleid op maat van de wapenindustrie zorgt niet voor een veiligere wereld. Integendeel.Hoog tijd om in te grijpen. Vredesactie neemt de handschoen op met de campagne Ctrl+Alt+EU.

Doe mee: herover je stem en ga daar staan waar het beleid vorm krijgt: tussen de lobbyisten en de beleidsmakers. Op 19 december worden we voor één dag zelf zakenmensen en overspoelen we Brussel. We storen de dagelijkse werking in de Europese wijk en leggen de verwevenheid tussen bedrijven en politiek bloot. Geweldloos maar vastberaden.

Doe mee

Afspraak: donderdag 19 december om 9u30 in de Werkhuizenstraat 3, 1080 Brussel.

Meer info: www.vredesactie.be


Reacties plaatsen niet mogelijk