Facebook

19 hours ago

Ander Europa

Retweeted Erik Wesselius (@erikwesselius):

»Italy’s organic crisis won’t be resolved until its underlying cause is grappled with: the fundamental incompatibility between Italy’s political economy and the single currency.« t.co/KPG0cNaa2n
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

Ander Europa

Retweeted Thomas Fazi (@battleforeurope):

Freshly published article in which I examine the root causes of the watershed vote of March 4, arguing that this should be understood as the manifestation of an organic crisis of Italian capitalism.
t.co/kKmSs2Qmdy
... See MoreSee Less

View on Facebook

Demonstranten aan EU-ministers: stop TTIP, stop CETA

13 mei 2016

Voor het gebouw van de Raad van de Europese Unie in Brussel namen deze morgen een vierhonderd mensen deel aan een “ontbijt zonder CETA en TTIP”. Daarmee maakten ze aan de EU-ministers die daar bijeenkwamen duidelijk dat de Europese burgers de vrijhandelsverdragen met de Verenigde Staten en Canada (TTIP en CETA) niet willen. Ze waren afgekomen op de oproep van de Belgische coalitie Stop TTIP & CETA, waar vakbonden, ngo’s, milieu- en verbruikersorganisaties deel van uitmaken. Bij de levendige actie tijdens de ochtendspits aan het Schumanplein  weerklonk herhaald Do you hear the people sing dat zowat het lijflied van de protestbetoging geworden is. De coalitie Stop TTIP & CETA plant nog verschillende acties in de toekomst, ter voorbereiding van de grote betoging van 20 september. (hm)

 

ttip-ceta1

ttip-ceta2

ttip-ceta3

ttip-ceta4

ttip-ceta5

ttip-ceta6

ttip-ceta7

ttip-ceta8

ttip-ceta9

ttip-ceta10

 

 

Reacties plaatsen niet mogelijk