Facebook

Nieuwste nieuws over de blokkade van de Europese top

11 december 2013

HALT aan het EU-soberheidsverdrag 
& het EU/VS Vrijhandelsverdrag!
Blokkeer de Europese Top op 19 december – Alternatieven bestaan!

 

 Nog 1 dag te gaan!

Details blokkadeposten hier

  D19-20?

D19-20 is een niet-partijgebonden samenwerkingsverband van burgers, landbouwers, verenigingen, vakbonden, werknemers, werklozen en actievoerders die de strijd hebben aangebonden tegen het doorgedreven Europese soberheidsbeleid (het TSCG, het zgn. Europese stabiliteitspact dat de bezuinigingsmaatregelen oplegt) en het in onderhandeling zijnde transatlantische vrijhandelsverdrag tussen de EU en de VS .

Talrijke vertegenwoordigers en actieve leden van het Belgische middenveld  gaven gehoor aan de oproep van Alliantie D19-20 en vormen vandaag een brede coalitie die de krachten bundelt tegen het ultraliberale offensief van de Europese Unie dat alle lagen van haar bevolking treft.

Ze roepen op om samen op te komen tegen het soberheidsverdrag en het vrijhandelsakkoord. Om samen te strijden voor de democratie, zeggenschap over ons voedsel en de toekomst van de aarde en steken we een spaak in de wielen van de Europese Top op 19 en 20 december in Brussel.

 

Wat gebeurt er op 19 december ?

  vanaf 7u : Geweldloze blokkade van enkele strategische kruispunten in Brussel om zo de Europese Top te beletten.

Halt aan de neoliberale logica met zijn vernietigende gevolgen op het sociale, democratische, economische, ecologische en culturele vlak! De alternatieven bestaan!

 

  Facebook D19-20

 Twitter D19-20

Reacties plaatsen niet mogelijk