Facebook

Retweeted Merijn Oudenampsen (@dewaremerijn):

Wis en waarachtig. Ben gepromoveerd. Heerlijk gegrild door de commissie. ;-) Leuke bijkomstigheid om bij terugkomst op het station jezelf in een krantenrek tegen te komen, op de voorpagina van NRC. t.co/lzvtrgtVJW
... See MoreSee Less

View on Facebook

Europese vakbonden bouw betogen op 23 januari

19 december 2012

19 december 2012 – De Europese vakbonden uit de bouwsector betogen op 23 januari in Brussel. FNV Bouw meldt op zijn website:

“Op 23 januari 2013 vindt een grote vakbondsdemonstratie plaats in Brussel. Dit om de sociale uitbuiting van werknemers in Europa tegen te gaan. De strijdkreet daarbij is ‘Stop Social Dumping’. Er worden duizenden werknemers uit Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Duitsland, Italië en andere Europese landen verwacht. FNV Bouw zal nadrukkelijk aanwezig zijn gedurende de dag. Ook FNV Bondgenoten en een aantal Europese federaties zijn aanwezig.

De meeting begint om 11.00 uur met toespraken van vakbondsleiders. Daarna lopen de deelnemers naar het gebouw van de Europese Commissie. De landendelegaties zijn goed zichtbaar met hesjes en vlaggen. Dit geldt natuurlijk ook voor FNV Bouw.”

En dit is de flyer. (fs)

 

Reacties plaatsen niet mogelijk