Facebook

8 hours ago

Ander Europa

Retweeted Erik Wesselius (@erikwesselius):

»Italy’s organic crisis won’t be resolved until its underlying cause is grappled with: the fundamental incompatibility between Italy’s political economy and the single currency.« t.co/KPG0cNaa2n
... See MoreSee Less

View on Facebook

19 hours ago

Ander Europa

Retweeted Thomas Fazi (@battleforeurope):

Freshly published article in which I examine the root causes of the watershed vote of March 4, arguing that this should be understood as the manifestation of an organic crisis of Italian capitalism.
t.co/kKmSs2Qmdy
... See MoreSee Less

View on Facebook

Privacy

PRIVACY STATEMENT Ander Europa

Waarom dit privacy statement?

Wij publiceren dit statement om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens, en per 25 mei 2018 de Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR). De  persoonsgegevens die wij bijhouden zijn uiterst beperkt, essentieel het e-mailadres om een Nieuwsbrief te versturen naar wie daar uitdrukkelijk om verzocht. Deze gegevens worden aan geen enkele andere instantie doorgegeven, en worden voor geen andere doeleinden gebruikt.

Identiteit

Ander Europa is gevestigd in Eisdenstraat 25 066 LK Amsterdam, Nederland, en is bereikbaar via het e-mailadres info[at]andereuropa.org.

Op welke manier verzamelen wij persoonsgegevens?

Ander Europa kan op de volgende manieren informatie van u ontvangen:

  • Direct van u: bijvoorbeeld als u per e-mail of schriftelijk contact opneemt met ons, of door u te abonneren op onze nieuwsbrief, of door een reactie te plaatsen onder een bericht.
  • Via het bezoek van onze website: voor statistische informatie over het bezoek van onze website worden gegevens verzameld, onder meer door het gebruik van cookies.

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij?

  • Wanneer u zich inschrijft voor het ontvangen van de Nieuwsbrief wordt alleen het e-mailadres bijgehouden. Andere informatie wordt daarbij trouwens niet gevraagd. Het e-mail adres van wie zich uitschrijft voor de Nieuwsbrief wordt uit het databestand verwijderd.
  • Van websitebezoekers wordt door programma’s van derden informatie over het gebruik van onze website bijgehouden, zoals IP-adres, verkeer- en locatiegegevens, waardoor statistieken over het bezoek van de website kunnen opgemaakt worden.
  • De door u gekozen identificatie wanneer u een reactie plaatst onder een bericht.

 

Voor welke doeleinden verzamelen wij jouw persoonsgegevens?

Ander Europa gebruikt verkregen persoonsgegevens om een Nieuwsbrief te sturen naar wie daarom verzocht. Wanneer u geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u gebruik maken van de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief

Persoonsgegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan hetgeen hierboven omschreven.

Met wie delen wij jouw persoonsgegevens?

Ander Europa deelt de verkregen persoonsgegevens met geen enkele andere entiteit.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies, waarmee technische informatie wordt opgeslagen. Cookies zijn kleine informatiebestanden die een website op jouw apparaat achterlaat, waarmee jouw activiteiten binnen onze website gevolgd wordt. Het betreft bijvoorbeeld:

  • het IP-adres van de bezoeker;
  • de datum en tijd van het bezoek;
  • de URL van verwijzende sites
  • de op onze website bezochte pagina‘s;
  • informatie over de gebruikte browser (type en versie, besturingssysteem, etc.).

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Hoe lang bewaren we jouw gegevens?

Ander Europa bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. De gegevens van abonnees op de Nieuwsbrief worden verwijderd vóór het verschijnen van de volgende Nieuwsbrief indien de gebruiker zich inmiddels uitschreef.  Reacties op berichten, inclusief de door u gekozen identificatie, blijven in principe op de website zichtbaar, tenzij u uitdrukkelijk om de verwijdering ervan vraagt.

Welke rechten hebt u ?

Via het e-mailadres info[at]andereuropa.org kunt u schriftelijk bezwaar maken tegen gebruik van bepaalde gegevens door Ander Europa, of verzoeken om inzage in, correctie en/of verwijdering van uw (persoons)gegevens. Op schriftelijk verzoek zullen eventuele, door u medegedeelde correcties, worden verwerkt. Ander Europa zal zo snel mogelijk, maar binnen de week, op uw verzoek reageren.

Wijzigingen

Indien we het privacybeleid zouden wijzigen, zullen we dit minstens veertien dagen vooraf aankondigen op de website van Ander Europa; deze melding zal ook minstens veertien dagen daarna zichtbaar blijven. De wijziging zal natuurlijk opgenomen worden in het privacy statement.

Vragen, opmerkingen, klachten

Indien u vragen, opmerkingen of klachten hebt naar aanleiding van dit privacy statement of over de wijze waarop Ander Europa omgaat met uw persoonsgegevens, dan kunt u  per e-mail contact met ons opnemen via info[at]andereuropa.org.


Reacties plaatsen niet mogelijk