Facebook

Retweeted Rudy (@RudyDeleeuw):

60th anniv of the treaty of Rome: on our way to the Capitol for a social & sustainable Europe @etuc_ces @vakbondABVV t.co/8s9rzNweUz
... See MoreSee Less

View on Facebook

Opinies

opinie

In deze rubriek geven we het woord aan mensen die willen tussenkomen in een van de vele controverses rond Europese politiek. In 2015 was de aanleiding daartoe vooral Griekenland, maar er zijn veel andere kwestie waarover moet debatteerd worden. Alle enigzins beargumenteerde opinies zijn welkom; u kunt dit onderaan deze pagina, of door een tekst te sturen naar ons contactadres

Herman Michiel (Ander Europa) Europa of terug naar de natiestaat? (19 februari 2017)

Frank Slegers (Ander Europa) Wil ik deze vluchtelingenpetitie wel tekenen? (7 februari 2017)

Stephen Bouquin Interview met Stephen Bouquin over DiEM25 (2 juli 2016)

Frank Slegers (Ander Europa): Brexit:  ik stem voor (7 juni 2016)

Leigh Phillips (Red Pepper): Een club van bloedzuigers: over de noodzaak te breken met de Europese Unie (2 september 2015)

Willem Bos (Ander Europa) : Het Griekse drama verdient een serieuze strategiediscussie (26 augustus 2015)

Paul Lootens (ABVV): Ja, we kunnen het!  (24 februari 2015)

Frank Slegers (Ander Europa): De olifant in de porseleinkast (23 februari 2015)

Vijftig Franse parlementsleden van de PS vragen steun voor SYRIZA (18 februari 2015)

Rudy De Leeuw en Marc Goblet (ABVV): Griekenland, buitenkans voor Europa (13 februari 2015)

Raffaella Bolini: Nu Tsipras de confrontatie aangaat, geen tijd voor excuses of dubbelzinnigheden aan de linkerzijde (14 februari 2015)

Natan Hertogen: Athene vs Berlijn: een mentale omslag voor Europees links (13 februari 2015)

 

 

 

 


Laat een reactie achter